Logo Stichting de Productie

Cine Challenge 2022

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Inzendingen CineChallenge 2021

Projecten

Stichting de Productie Groningen heeft als missie de filmindustrie in Groningen te stimuleren en versterken door het initiëren, ontwikkelen en (co-)produceren van fictiefilm: speelfilms, korte films, animatie en dramaseries. Daartoe maakte zij in 2012 de zesdelige dramaserie ‘Een dag uit Duizend Dromen’, een samenwerkingsproductie tussen onderwijs, buurt en professionele filmmakers. De stichting is nieuw leven in geblazen nu blijkt dat het Groningse filmklimaat rijp is voor een groeispurt.

 

Blau

Een korte stop-motion animatie van filmmaker Antonia Rehnen en sounddesigner Wart Wamsteker.

waddenzeeDTU

De Tent Uit

Stichting de Productie produceert De Tent Uit (werktitel) een regioserie in en over de provincie Groningen. De serie bestaat uit acht korte afleveringen van een half uur, afgetrapt met een pilotaflevering. De Tent Uit neemt de kijker mee de provincie in en laat aan de hand van een tragikomische verhaallijn, de veelzijdigheid en schoonheid van de Groningse natuur en cultuur zien alsmede de provincie als aantrekkelijke toeristisch trekpleister voor lokaal, nationaal en internationaal publiek. In het maakproces is er gelegenheid tot participatie voor inwoners van Groningen die hand en spandiensten verlenen rondom de set. Op alle filmtechnische fronten zijn er meester-gezeltrajecten en snuffelstages waarbij filmtalent in de dop werkervaring kan opdoen onder leiding van een professionele cast en crew.

Donaties Stichting de Productie

Beste filmliefhebber, Om de ontwikkeling van de filmcultuur in Groningen doeltreffend te stimuleren, zijn we via diverse kanalen op zoek naar financiële armslag. Dat doen we bij overheden, fondsen en bedrijven, maar daarnaast willen we ook u vriendelijk vragen een gift te doen. 

 
 

Dat kan via de doneerknop hieronder. De hoogte van de schenking kunt u uiteraard zelf bepalen en het is een eenmalige donatie. Namens onze stichting en filmend Groningen willen we u bij voorbaat hartelijk bedanken voor uw bijdrage!

Inzending piet

Inzending Willem

Inzending Willem

Inzending Willem

Inzending Willem

Inzending Willem